0164-712250

Camera beveiliging

Betaalbaar en doeltreffend

Het beveiligen van uw bedrijf of woning geeft een gevoel van zekerheid. Camerabeveiliging is niet nieuw maar door de slimme technieken van AI kunnen met instellingen zoals lijn en bewegingsdetectie al preventief werken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

BaseLink camera oplossingen

Nieuwste IP camera-technologie

Wij werken met de nieuwste technieken. En dus ook met de Colorvu en Acusense techniek van Hikvision. Zo heeft u bijvoorbeeld in het donker beeld in kleur.

Altijd live meekijken

Altijd en overal uw camerabeelden beschikbaar wanneer u dat wilt. Met een handige app kunt u overal ter wereld uw beelden bekijken en beheren.

Upgraden van bestaande systemen

Heeft u al een bestaand systeem en wilt u uitbreiden of verbeteren? Wij kunnen vaak een uitbreiding doen van uw systeem zonder dat alles direct vervangen hoeft te worden.

Aanwezige kabelstructuur gebruiken

In sommige gevallen is het handige om de huidige bekabeling te gebruiken. Zo kunnen een bestaand coax systemen upgraden naar hoge resolutie camera's door gebruik te maken van de huidige bekabeling.

4G oplossingen bij slecht bereik

Heeft u geen internet op locatie? Dan hebben wij ook de mogelijkheid om uw systeem via 4G aan te sluiten. Zo kunt u toch altijd live meekijken.

Bewegingsdetectie en terreinbewaking

Met de geavanceerde technieken van Hikvision kunnen wij met lijn, beweging en andere detecties uw huis of terrein optimaal beveiligen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Waar Baselink beveiligt

Beveilig uw bedrijf tegen diefstal of als extra veiligheidsoplossing. Zo heeft altijd controle en toezicht wanneer u dat uitkomt.

Een veilig gevoel als u niet thuis bent. Naast uw Alarmsysteem heeft u ook beeld zodat u extra beveiligd bent.

Evenementen vragen vaak om beveiliging van tijdelijke aard. Daarom hebben wij camera's van tijdelijke aard. Meer weten? vraag ons naar de mogelijkheden.

Naast het bewaken van uw bedrijf of huis kunnen we met slimme camera oplossingen ook uw terrein beveiligen. Zo kan u bijvoorbeeld al meldingen krijgen als er iemand op uw terrein loopt.

Installatiemogelijkheden

BaseLink kan de gehele installatie verzorgen. Wij komen daarom altijd voordat we een offerte uitbrengen op locatie kijken en bespreken we de verschillende opties. 

Het meeste werk gaat vaak zitten in de aanleg van de bekabeling. Daarom bespreken we met de klant altijd de verschillende opties. Wanneer u in staat bent zoveel mogelijk voorbereidingen zelf te treffen scheelt dit vaak op de installatietijd van het systeem. hierdoor wordt het systeem voordeliger en beter betaalbaar.

De nieuwe camera systemen zijn bijna altijd gebaseerd op IP techniek. Daarom is een stabiel netwerk van belang. Naast camera beveiliging leveren wij ook netewerk oplossingen zo zorgen wij for een optimale infrastructuur. 

Video deurbel

Naast camerasystemen leveren wij ook videodeurbel oplossingen.

Intercom systeem

Onze camerasystemen zijn ook geschikt om te koppelen met bijvoorbeeld een intercom. Zo heeft u alles in 1 omgeving.

Deur- en poort openers

Het openen van een deur of poort is ook mogelijk met onze camerasystemen.

Deze bedrijven gingen u voor

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje!

Bekijk wat we nog meer doen